Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، با افزایش واردات واکسن، روند واکسیناسیون هموطنان نیز سرعت گرفته و برخی استان‌ها حتی تزریق واکسن برای افراد بالای ۱۸ سال را شروع کرده اند. در چنین شرایطی، استان تهران به عنوان پرجمعیت‌ترین استان کشور، برنامه گسترده‌تری را برای سرعت بخشیدن به برنامه واکسیناسیون در پیش گرفته است که این برنامه از صبح سه شنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ کلید خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این طرح ضربتی، قرار است ظرف مدت ۱۰ روز تا دو هفته، جمعیت واکسن نزده در استان تهران که گفته می‌شود ۷.۷ میلیون نفر هستند، واکسن دریافت کنند.

مصلی هم به مدار مراکز واکسیناسیون اضافه شد

در همین حال، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، مهم‌ترین راه پیشگیری از گسترش ویروس را واکسیناسیون و ایمنی جمعی دانست و گفت: راه اندازی مرکز واکسیناسیون مصلی تهران در شتاب بخشیدن به روند واکسیناسیون بسیار مؤثر خواهد بود، چرا که این مرکز پتانسیل ارائه خدمات ۲۴ ساعته را دارد تا سهم عمده‌ای از واکسیناسیون تهران را پشتیبانی کند.

وی از آغاز طرح واکسیناسیون افراد ۱۸ سال به بالا به زودی با گسترش مراکز شبانه روزی خبر داد و گفت: امیدواریم روند واکسیناسیون این افراد طی ۱۰ روز تا ۲ هفته به اتمام برسد.

راه اندازی بزرگ‌ترین سایت واکسیناسیون در تهران

سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سایت‌های واکسیناسیون کرونا در استان تهران با همکاری بیمارستان امام خمینی (ره) آغاز به کارکرد.

خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، گفت: مهدی کلینیک به لحاظ وسعت یکی از بزرگ‌ترین، آماده‌ترین و زیباترین مراکز واکسیناسیون در استان تهران است تا مردم بتوانند خدمات واکسیناسیون را به خوبی دریافت کنند.

وی افزود: برای بزرگ‌ترین پروژه بیمارستانی کشور شروع بسیار خوبی بود تا نخستین خدمت را در راه پیشگیری از بروز بیماری کرونا ارائه کند و آرزوی همه ما این است که مردم بیمار نشوند و در صورت ابتلاء در بهترین مراکز مانند همین مرکز به آنها خدمات ارائه شود و امیدوارم سرعت واکسیناسیون با افتتاح این مراکز افزایش پیدا کند تا از بروز پیک ششم جلوگیری شود.

سایت واکسیناسیون مهدی کلینیک یکی از سریع‌ترین سایت‌هایی است که با سرعت بالا راه‌اندازی شد و بیش از ۳ هزار تزریق واکسیناسیون در هر شیفت کاری در این مرکز انجام می‌شود.

۱۲ درصد افراد بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزده اند

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با عنوان این مطلب که ۱۲ درصد از گروه‌های سنی بالای ۶۵ سال در تهران هنوز واکسن نزده‌اند، گفت: این مسئله می‌تواند خطرناک باشد. زیرا، این افراد جزو گروه‌های پرخطر هستند و باید واکسن بزنند.

وی با اعلام این موضوع که بیش از ۲۱٠ مرکز تجمیعی و غیر تجمیعی در تهران راه اندازی شده و به صورت دو شیفت و سه شیفت در حال خدمت رسانی به شهروندان هستند، افزود: برای تسریع فرایند واکسیناسیون تهران باید در روزهای آتی حداقل ۹۵ مرکز واکسیناسیون دیگر را راه اندازی کنیم.

کد خبر 5309743

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسیناسیون واکسن واکسن کرونا واکسیناسیون ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا واکسن کووید 19 سرطان آلزایمر شیوع کرونا دانشگاه علوم پزشکی ایران زوال عقل اورژانس کمبود پزشک استان تهران راه اندازی بزرگ ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز

به گزارش خبرنگار مهر، وجیهه محمدی فلاح صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران از برقراری ۴۶ هزار و ۴۴۰ تماس با مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی استان البرز خبر داد و بیان کرد: ۲۱ درصد تماس‌ها مرتبط با خدمات اورژانس اجتماعی و حدود ۷۹ درصد برای پیگیری مسائل غیرمرتبط از جمله درخواست راهنمایی و ارجاع به مراکز درمانی، مسائل بهداشتی، خدمات مشاوره‌ای بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین فراوانی تماس‌ها به ترتیب مربوط به اختلافات حاد خانوادگی، کودک آزاری، همسر آزاری، افکار خودکشی، سالمند آزاری، اقدام به خودکشی و فرار از منزل بوده است، گفت: بهزیستی البرز با دارا بودن ۶ مرکز اورژانس اجتماعی در محمدشهر، کمالشهر، مرکز کرج، فردیس، نظرآباد و ساوجبلاغ به افراد در معرض آسیب، آسیب دیده اجتماعی و کسانی که به هر دلیلی در شرایط بحرانی به سر می‌برند خدمات تخصصی ارائه می‌دهد.

به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز، فعالیت‌های سازمان بهزیستی به‌ویژه در زمینه آسیب‌های اجتماعی مردم محور است و افراد می‌توانند از طریق تماس با شماره تلفن ۱۲۳ یا مراجعه حضوری به پایگاه‌های اورژانس اجتماعی در شهرستان‌ها از خدمات اورژانس اجتماعی بهره‌مند شوند. وظیفه ذاتی مراکز ۱۲۳ (مرکز فوریت‌های اجتماعی) ارائه انواع خدمات روانشناسی، مددکاری، درمانی و حقوقی به جامعه هدف است.

محمدی فلاح افزود: نحوه پذیرش مددجویان به دو صورت خود معرف و ارجاعی و ارجاعات به دو شیوه درون سازمانی (توسط خط اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و سایر مراکز وابسته به سازمان بهزیستی در حوزه‌های گوناگون) و برون سازمانی (از طریق مراجع قضائی، مراجع انتظامی و سایر سازمان‌ها و نهادها) است و جامعه هدف پس از پذیرش از خدمات تخصصی مورد نیاز بهره مند خواهند شد.

کد خبر 6094920

دیگر خبرها

  • وب‌سایت‌هایی که برای هک اکانت تلگرام استفاده می‌شوند
  • راه اندازی خانه بهداشت کارگری در مبارکه
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • بهره برداری از مرکز نیکوکاری امام رئوف (ع) شهر سین برخوار
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • افزایش هزینه‌های درمان در مراکز ناباروی
  • بازدید مستمر از مراکز خدمات دامپزشکی شهرستان گناباد
  • برقراری بیش از ۴۶ هزار تماس با اورژانس اجتماعی البرز
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • اعلام قطع روابط با اسرائیل از سوی کلمبیا