Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@07:22:58 GMT

ابتلای ۸۶ هزار و 834 زنجانی به کووید ۱۹

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۵۲۰۸

ابتلای ۸۶ هزار و 834 زنجانی به کووید ۱۹

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۹ هزار و ۸۰ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۷ هزار و ۵۲۵ نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۷۷ هزار و ۷۵۴ مورد بوده است که ۱۹۵ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۸۶ هزار و ۸۳۴ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۴۰۸ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۲۸ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۵ هزار و ۴۲۵ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۴۱۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند که چهار نفر از این مجموع جزو آمار روزانه بوده است.

گزارشی از تخلف مدیران برای دریافت واکسن دریافت نشده است

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به اینکه 6 سایت بزرگ واکسیناسیون در شهر زنجان تاسیس و تجهیز خواهد شد، گفت: در شهرستان زنجان علاوه بر سایت‌های واکسیناسیون، سه سایت در بخش مرکزی، ارمغانخانه و نیک پی راه‌اندازی می‌شود.

رضا عسگری امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: محدودیت‌های کرونایی متناسب با رنگ‌بندی و دستورالعمل اعلامی ستاد کرونا اجرا می‌شود.

فرماندار شهرستان زنجان با قدردانی از رعایت پروتکل‌های بهداشتی توسط مردم و صبوری اصناف در تعطیل نگه داشتن واحدهای صنفی خود اضافه کرد: همچنان نگرانی‌ها وجود دارد و درخواست می‌شود مردم با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی شرایط موجود را حفظ کنند.

وی با اشاره به تشکیل ستاد واکسیناسیون در شهرستان زنجان گفت: نخستین پایگاه واکسیناسیون در هتل پیام زنجان راه‎‌اندازی شده و واکسیناسیون گروه بالای 80 سال سن را انجام داده‌اند.

عسگری با اشاره به اینکه پس از گروه سنی نخست افراد بین 75 تا 80 سال واکسیناسیون می‌شوند، تصریح کرد: 6 سایت بزرگ واکسیناسیون در شهر زنجان تاسیس و تجهیز خواهد شد.

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به پیش‌بینی برای واکسیناسیون عمومی و بهره‌گیری از تولید داخلی و واکسن‌های وارداتی تاکید کرد: سهم استان در این موضوع لحاظ شده و وظیفه ما فراهم کردن شرایط برای واکسیناسیون در شرایط و محیط مناسب است.

وی افزود: در شهرستان زنجان علاوه بر سایت‌های واکسیناسیون سه سایت در بخش مرکزی، ارمغانخانه و نیک پی راه‌اندازی می‌شود تا امکان واکسیناسیون اهالی روستاها و شهرهای شهرستان زنجان فراهم شود.

عسگری با اشاره به بهره‌گیری از ظرفیت طرح حاج قاسم سلیمانی، نیروهای هلال احمر، بهداشت یاران و ... برای مدیریت شرایط در سایت‌های واکسیناسیون عنوان کرد: پیش از این با اعلام واکسیناسیون گروه‌های خاص، کادر درمان بیماران خاص و جانبازان واکسن خود را در مراکز بیمارستانی و جامع سلامت دریافت کردند که با راه‌اندازی سایت‌ها این موضوع در محل‌های مشخص شده انجام می‌شود.

فرماندار شهرستان زنجان با اشاره به اینکه رصد مستمر واکسیناسیون انجام می‌شود در واکنش به شنیده‌ها مبنی بر واکسیناسیون برخی مدیران اظهار کرد: تاکنون تخلفی در زمینه انحراف گروه هدف دریافت کننده واکسن مشاهده نشده است.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان ویروس کرونا بیمارستان بیماری سرپایی فوتی بستری دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان فرماندار شهرستان زنجان استان زنجان سایت ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۵۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تغییرات آب و هوایی - و پنجره‌های بسته – می‌تواند به گسترش ویروس‌های معلق در هوا مانند ویروسی که باعث عفونت COVID-19 می‌شود، کمک کند.
محققان گزارش می‌دهند که به نظر می‌رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

به گزارش ایتنا، آلن هادرل، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول، گفت:« ما می‌دانستیم که SARS-CoV-2 مانند سایر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما بود از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می‌تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس‌های موجود در هوا را افزایش دهد. به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای400 ppm از کربن دی اکسید است.

بر اساس نتایج منتشر شده در 25 آوریل در ژورنال  Nature Communications، افزایش غلظت CO2 به تنها 800 ppm، بقای ویروس‌های معلق در هوا را افزایش داد. محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO2 3000 ppm می رسد - مشابه غلظت یک اتاق شلوغ – ویروس حدود 10 برابر بیشتر زنده می‌ماند.

هادرل در یک انتشار خبری دانشگاه گفت:« این رابطه روشن می‌کند که چرا رویدادهای پاندمیک کننده ممکن است تحت شرایط خاصی رخ دهند .ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می‌دهند. اما CO2 هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می‌کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوا بیشتر زنده بمانند.»

هادرل همچنین گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO2 دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود. نتایج همچنین نشان می‌دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO2 در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس‌های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علم آب و هوای اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO2 در جو تا پایان قرن به بیش از 700 ppm برسد. هادرل گفت: «بنابراین این یافته‌ها پیامدهای گسترده‌تری نه تنها در درک ما از انتقال ویروس‌های تنفسی، بلکه اینکه چگونه تغییرات در محیط ما ممکن است احتمال همه‌گیری‌های آینده را تشدید کند، دارد.»

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعاتی ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO2 در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آنها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

دیگر خبرها

  • دریافتی ماهانه ایتام زنجانی به ۲۰ میلیون ریال رسید
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند
  • بهره‌مندی ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • جوجیتسو کاران زنجانی در قهرمانی آسیا
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد